Iniciatives / Iniciativas

SEGURETAT CIUTADANA / SEGURIDAD CIUDADANA

 

Benvolguts/des Veïns/as!!

La nostra Associació, a través de la Junta manté reunions periòdiques amb el nostre Ajuntament, administracions i forces de seguretat, amb la finalitat de col·laborar en tot allò que estiga en les nostres mans per a millorar la seguretat en els nostres barris.

 

Així aquest passat mes de novembre i amb motiu de l'última onada de robatoris que patim en els nostres barris, hem assistit a la Junta Local de Seguretat per a fer valdre les nostres demandes.

 Estem oberts com a associació a tots els veïns associats que vulguen participar en aquesta reunions i en unes altres perquè entre tots podem trobar les millors solucions.

També volem aprofitar l'ocasió per a animar-vos a unir-vos a la nostra Associació, aquells veïns que no ho estigueu, podent contactar amb nosaltres per missatge privat o a través del mail de l'Associació info@laselvadelvalles.com i us informarem de tot quant vulgueu saber. 

Comptem amb la vostra presència doncs la unió fa la força!!!

Gràcies a tots

  

LA JUNTA - AAVV LA SELVA DEL VALLÈS      

PRESENTACIO SIGNATURES TRANSPORT 2019 AL PLE MUNICIPAL

Benvolguts/des Associats/des Veïns/es 

 

Com recordareu, a lúltima Assemblea de la AA.VV. i en coordinació amb la resta dassociacions de veïns dels barris de Colònia Bosc i Conreria, vam impulsar una recollida signatures a fi de millorar el transport públic als nostres barris. Un cop finalitzada la recollida i davant de les noves eleccions municipals, es va acordar posposar la seva presentació  fins que no tinguéssim el nou equip de govern rodat. 

Ara doncs, ha arribat lhora que presentem les signatures recollides a fi dentrar aquest tema al pròxim ple del nostre Ajuntament, per que es puguin tenir en compte les nostres reivindicacions i es trobi la manera de connectar els veïns de tot el poble i no no més una part.  

 

 

A banda daixò, lAA.VV. ha presentat una reclamació al Síndic de Greuges a fi dexposar el greuge comparatiu que els veïns dels barris de Mas Corts, Mas Llombart, Colònia Bosc i Conreria patim en relació als altres veïns residents al nostre poble que gaudeixen del servei de bus municipal (lAlbus).  

Des-de la AA.VV. LA SELVA de MAS CORTS I MAS LLOMBART us volem agrair a la resta dAssociacions col·laboradores, AA.VV. COLÒNIA BOSC I AA.VV. CONRERIA i a tots els voluntaris i veïns plegats, els vostres esforços alhora de portar endavant aquesta Iniciativa per millorar la vida al nostre poble, i US ESPEREM  AL PLE on presentarem les vostres signatures per demanar solucions i avançar fins on calgui.  

 

UN COP LAJUNTAMENT ENS DONI DATA, US INFORMAREM PERQUÈ TOTS AQUELLS QUE VULGUIN I PUGUIN, VINGUIN !!! 

 

LA JUNTA - AA.VV LA SELVA DEL VALLÈS 

 

 

 

 

 

MILLORES VIALITAT URBANIZACIONS / MEJORAS VIALIDAD URBANIZACIONES

Benvolguts/des Veíns/as!!

 

Des de fa temps, la nostra Associació ha mantingut actiu aquest grup de treball, amb la finalitat de poder col·laborar amb l´Ajuntament, en el correcte manteniment i optimització de les infraestructures i equipaments de les nostres urbanitzacions, recollint i documentant degudament, les deficiències observades pels nostres veïns i traslladant-les als responsables oportuns.

  

En les últimes reunions mantingudes per l'Associació amb el nostre Ajuntament, se'ns ha proposat un marc de col·laboració, en el qual els nostres veïns i associats ens poden fer arribar totes les anomalies que coneguin en matèria de seguretat vial (Senyalització, Miralls en carrers amb poca visibilitat, etc) para  així poder conèixer realment tots els punts negres a les nostres urbanitzacions i poder actuar proximament.

 

És molt important informar-nos dels punts on cregueu que és necessari instal·lar senyals o per exemple mesures correctores per evitar els excessos de velocitat que es donen en nombroses vies del nostre entorn. Tot això podeu fer-nos-ho saber saber a través del correu de la nostra Associació: info@laselvadelvalles.com

  

Tal com ens vau demanar, hem traslladat al nostre Ajuntament a la nostre darrera reunió del mes de juny, una serie d'actuacions urgents als nostres barris de manteniment i vialitat..... abaix teniu adjunt el document en pdf amb la relació detallada d'actuacions ....

 

És feina de tots vetllar, pels interessos comuns..... Ajudeu-nos!! Tots hi sumem!!!

 

LA JUNTA - AAVV LA SELVA DEL VALLÈS

 

 

 

 

SOL ACTUACIONSSOL ACTUACIONS [5.382 Kb]

COMUNICAT SOBRE INCIDÈNCIES ELÈCTRIQUES

Benvolguts/des Associats/des Veïns/es.

La Junta de l AA.VV. la Selva del Vallès, tal i com vam acordar, a iniciat una sèrie de reclamacions, davant les interrupcions del subministrament elèctric sofertes als nostres barris aquest últim any, mitjançant totes les vies possibles al nostre abast, denunciant la vulneració dels drets que com a consumidors ens corresponen.

 

És un fet reiterat, que els nostres barris de Mas Llombart, Mas Corts, Colònia Bosc i Conreria venim patint una llarga llista daveries elèctriques, que per diferents tipus de causes, afectan a una gran part dels residents i malgrat que un gran nombre de vegades no sarriba als límits que marca la llei per donar peu a cap tipus de compensació, això no resta, que tractan-se duna sèrie nombrosa i reiterada dincidències, sesbrinès amb detall les causes que les originen.

 

Dit això i amb la constatació per operaris municipals i tècnics de la companyia de manteniment, de que una gran part de les incidències poden derivar de lobsolèscencia de la xarxa, agreujada pel fet de que les linies soterrades que ens donen servei subiquen a zones creuades amb el pas daltres infraestructures, donant com a resultat un notable increment en el temps de subsanació del servei, incomplint-se en conseqüència lestablert a la Llei 18/2008 de Qualitat del subministrament elèctric.

 

Aixi doncs, aquest últim any (15 Octubre i 31 Octubre 2018 i el 21 de Març i 23 Març de 2019) hem patit  GREUS INCIDÈNCIES, que ens han deixat SENSE SUMINISTRE ELÈCTRIC durant MÉS DE DOTZE HORES SEGUIDES SENSE QUE LA COMPANYIA HAGI POSAT NI UNA SOLA VEGADA CAP GRUP ELECTROGEN per mirar de pal·liar els efectes de les prolongades apagades als veïns i malgrat les reiterades peticions dajuda dels afectats, vulnerant els protocols establerts al Pla dactuacions davant Incidències de llarga durada.

 

Davant daixò, la AAVV, ens hem dirigit a quatre institucions: el Síndic de Greuges, lAgència Catalana de Consum, la Direcció General dEnergia i Mines i  lAjuntament de Sant Fost de Campsentelles. 

 

  • Al respecte de lAgencia Catalana de Consum i de la Direcció General dEnergia i Mines, estem a lespera de les seves respostes que us traslladarem tan bon punt les tinguem.

 

  • Hem rebut una primera  resposta del Síndic de Greuges  i que podem resumit de la següent forma:  

 

El Síndic ha admès la nostra reclamació i ha certificat totes les averíes que vam detallar al nostre escrit, i de les quals la distribuïdora es coneixedora. També confirma que aquestes avaries afectaven els cables de mitja tensió sotarrats i que malgrat tot, segons els informes que disposa, ENDESA va actuar amb diligència prioritzan la reparació de lavaria  treballant de forma continuada e informant al Ajuntament. 

 

Des-de el nostre punt de vista, linforme del Síndic ens acredita la tipologia daveria i les dates de les mateixes però no posa laccent en allò que ENDESA podia haver fer per pal·liar els efectes de les prolongades apagades als veïns, disposant mesures com equips electrògens a la zona. 

 

  • Al respecte de lAjuntament, a la passada reunió de SETEMBRE, amb el nou alcalde li vam exposar la conveniència de preparar un PROTOCOL dactuació que en primer lloc recolli i certifiqui les incidències per ajudar i  fer valdre els drets dels veïns davant les grans subministradores  i alhora també pugui fer un seguiment de les causes i forma de resolució.

 

 Us adjuntem abaix la resposta complerta del Sindic per a la vostre consulta i disposició.

 Moltes gràcies a tots pel vostre suport. 

  

 LA JUNTA AA.VV.LA SELVA DEL VALLÈS