Iniciatives / Iniciativas

SEGURETAT CIUTADANA / SEGURIDAD CIUDADANA

 

Benvolguts/des Veïns/as!!   Tal com us vaig comentar, la nostra Associació manté reunions periodiques en el Ajuntament amb l'Alcaldessa i els Regidors d'Obra Pública i Vialitat amb la finalitat d'estar al dia i col.laborar en tot allò que estigui a les nostres mans per millorar la seguretat al nostre poble.     Estem oberts com Associació a tots els veïns associats que volgueu participar en aquestes reunions i d'altres, per entre tos trobar la millors solucions.      També vull aprofitar l'ocasió per animar-vos a unir-vos a la nostra Associació, a aquells veïns que no ho estigueu, per a això podeu contactar amb mi per missatge privat o través del mail de l'Associació “info@laselvadelvalles.com” i us informaré de quant volgueu saber.   Comptem amb la vostra presència,  doncs la unió fa la força!!!! Moltes Gràcies a tots!!!!!       LA JUNTA - AAVV LA SELVA DEL VALLES Jaume Borràs    

MILLORES VIALITAT URBANIZACIONS / MEJORAS VIALIDAD URBANIZACIONES

Benvolguts/des Veíns/as!!

 

Des de fa temps, la nostra Associació ha mantingut actiu aquest grup de treball, amb la finalitat de poder col·laborar amb l´Ajuntament, en el correcte manteniment i optimització de les infraestructures i equipaments de les nostres urbanitzacions, recollint i documentant degudament, les deficiències observades pels nostres veïns i traslladant-les als responsables oportuns.

 

 

En les últimes reunions mantingudes per l'Associació amb el nostre Ajuntament, se'ns ha proposat un marc de col·laboració, en el qual els nostres veïns i associats ens poden fer arribar totes les anomalies que coneguin en matèria de seguretat vial (Senyalització, Miralls en carrers amb poca visibilitat, etc) para  així poder conèixer realment tots els punts negres a les nostres urbanitzacions i poder actuar proximament.   És molt important informar-nos dels punts on cregueu que és necessari instal·lar senyals o per exemple mesures correctores per evitar els excessos de velocitat que es donen en nombroses vies del nostre entorn. Tot això podeu fer-nos-ho saber saber a través del correu de la nostra Associació: info@laselvadelvalles.com   Tal com ens vau demanar, hem traslladat al nostre Ajuntament a la nostre darrera reunió del mes de juny, una serie d'actuacions urgents als nostres barris de manteniment i vialitat..... abaix teniu adjunt el document en pdf amb la relació detallada d'actuacions .... .

És feina de tots vetllar, pels interessos comuns..... Ajudeu-nos!! Tots hi sumem!!!

 

  LA JUNTA - AAVV LA SELVA DEL VALLS Jaume Borràs
SOL ACTUACIONSSOL ACTUACIONS [5.382 Kb]

PLA D' ACTUACIONS MANTENIMENT MAS LLOMBART SUR

 

L'Ajuntament ens ha fet arribar a l'Associació el primer informe de messures i actuacions vials previstes a Mas Llombart Sud, del qual us adjuntem copia a l'enllaç de més abaix.

 

LA JUNTA - AAVV LA SELVA DEL VALLES

ESPAI RESERVAT PER .......

 

ESPAI RESERVAT PER LA VOSTRE INICIATIVA, PROPOSTA, QUEIXA....