Noticies / Noticias

PLA D'OBRES PUBLIQUES 2018-2019 MAS CORTS-MAS LLOMBART

 

 

Benvolguts/des Veïns/es

  

Després de l'última reunió celebrada aquest mes amb els tècnics de vía pública, se'ns ha passat informació detallada dels punts on en una primera fase van a actuar, per la qual cosa a l'enllaç d'a baix us adjuntem l'arxiu per a la vostra consulta i coneixement.

 

 

 

 

També s'adjunta el llistat original d'actuacions previstes per aquest any 2018 així com la Propietat dela nous contenidors d’escombreries. Es té que tenir en compte que falten afegir les actuacions puntuals de reparació sol·licitades pels veïns (el dossier el teniu penjat a la sección iniciatives veïnals)  i que els tècnics ens van assegurar que estan intentant coordinar amb la brigada de l'Ajuntament.

  

Quan tinguem més informació us la farem saber. 

 

LA JUNTA - AA.VV LA SELVA DEL VALLÈS

 

  

 

 

Pla d'Obres 18Pla d'Obres 18 [1.153 Kb]

DOSSIERS SEGURETAT I CIVISME

 

Benvolguts/des Veïns/es

En aquest apartat, es recullen les informacions i documents que els Grups de Treball de la nostra Associació van preparat a forma de Dossier Informatiu i que estan centrats sobre la temàtica de Seguretat i Civisme als nostres barris.

 

A l'enllaç abaix, trobareu el Dossier de Seguretat, que podeu descarregar per consultar o imprimir i que es va distribuir a  la nostra última Assemblea.

 

 

Conté informació interessant sobre la Llei del Desnonament “Express” i un article de què fer davant una ocupació, comentaris i normativa sobre el lloguer turístic i un pressupost de Seguretat Privada per als nostres barris, que diversos associats van sol·licitar a títol informatiu.

Aquests Dossiers Informatius periòdicament s'aniran actualitzant i podeu contactar amb nosaltres a través del mail info@laselvadelvalles.com per suggerir o ampliar els seus continguts.

Tots junts hi sumem!

 

Gràcies a tots i totes. 

 

LA JUNTA - AA.VV LA SELVA DEL VALLES

 

 

dossier Seguretatdossier Seguretat [8.012 Kb]

DOSSIERS DRETS CONSUMIDORS

 

Benvolguts/des Veïns/es

A l'enllaç abaix, trobareu el Dossier de Drets Consumidors respecte les elèctriques i de recepció de senyal de TDT, que podeu descarregar per consultar o imprimir i que es va distribuir en la nostra última Assemblea.

Conté informació interessant sobre els drets que com a consumidors tenim i les dades de contacte de l'organisme defensor del client.

Aquests Dossiers Informatius periòdicament s'aniran actualitzant i podeu contactar amb nosaltres a través del mail info@laselvadelvalles.com per suggerir o ampliar els seus continguts.

 

Tots hi sumem!

Gràcies a tots I totes.

LA JUNTA - AA.VV LA SELVA DEL VALLÈS

dossier CONSUMdossier CONSUM [2.633 Kb]

DOSSIERS INICIATIVA MILLORA TRANSPORT

 

Benvolguts/des Veïns/es

En aquest apartat, es recullen les informacions i documents que els Grups de Treball de la nostra Associació preparan amb la  forma de Dossier Informatiu i que està centrat sobre la iniciativa popular de Millora del Transport per als nostres barris.

A l'enllaç abaix, trobareu un Dossier amb el Pla General de Mobilitat integre que la Autoritat Metropolitana del Transport té publicat a la seva seu amb les indicacions i conclusions per la línea de bus que dona serveis als nostres barris.

Pròximament s'incorporarà al Dossier, més documentació, més noticies,  normatives i noves propostes vers aquesta iniciativa, actualizant-se  periòdicament aquest Dossier.

Podeu contactar amb nosaltres a través del mail info@laselvadelvalles.com per suggerir o ampliar els seus continguts.

Gràcies a tots I totes!

LA JUNTA - AA.VV - LA SELVA DEL VALLÈS

ARTICLES PRENSA AA.VV LA SELVA

 

 

Benvolguts/as veïns/as

En aquest apartat s'inclouen tot tipus d'esdeveniments i notícies en les quals nostra Associació és protagonista.

 

 

També volem que sapigueu que aquest apartat i en general tota la web, està oberta als continguts i suggeriments que des del respecte i amb sentit constructiu ens feu arribar, sent una bona manera de fomentar la nostra convivència i interessos.

 

Tots hi sumem!

 

Gràcies a tots I totes!

LA JUNTA - LA SELVA DEL VALLÈS